To af de bedste køb til baby

To køb, som jeg før Cornelia kom til verden, troede man sagtens kunne leve uden, men som jeg i dag virkelig sætter pris på: Jellycat-kaninen og slyngevuggen 🙏🏼

Før jeg fik Cornelia, troede jeg mest af alt, at Jellycat-kaninen var blevet så populær på grund af dens instaworthyness (er det et ord?). Nu kan jeg virkelig se, hvordan især de lange ører giver selv en helt lille baby noget at kramme og nulre. Cornelia falder i hvert fald først til ro, når hun har noget i hænderne, og der er kaninen altså genial! Og så er der selvfølgelig slyngevuggen… eller vidundervuggen, som jeg også har hørt den omtalt.

Da jeg de sidste par uger har forsøgt at køre Cornelia ind i en fast søvnrytme (som jeg nok skal skrive mere om i morgen) uden helt at lykkes med det, begyndte jeg søge rundt på både reshopper og dba efter en slyngevugge. Jeg har hele tiden tænkt, at konceptet måtte virke, siden så mange mennesker er villige til at betale så mange penge for et stykke stof og en fjeder. Men da Cornelia heldigvis er født med et godt sovehjerte, har jeg ikke fundet det nødvendigt selv at anskaffe mig en selv. Efter Cornelia er blevet tre måneder,  er hun dog begyndt at powernappe i løbet af dagen, så efter et par ugers mindre succesfulde forsøg på at få hende til at sove nogle længere lure i løbet af dagen, blev Johan og jeg enige om at hoppe med på dillen.

På dba var jeg heldig at finde en slyngevugge fra Nonomo, som kun havde været brugt i seks måneder, til 900 kr. – som jo faktisk er ret billigt, nyprisen taget i betragning. Ganske vist var den lokaliseret lidt uden for Århus, men da Johan havde ferie, gjorde vi en tur ud af. Så efter afhentning af slyngevuggen tog vi ind til Århus og fik en lækker frokost ved åen. Da vi kom hjem fra en hyggelig dag i smilets by, kunne vi næsten ikke vente med at få vuggen hængt op og Cornelia puttet i den. Den første dag blev det imidlertid kun til endnu en powernap inden hun skulle puttes for natten (hvilket vi altså ikke gør i slyngevuggen, selvom man sagtens kan det). Men nu har vi haft slyngevuggen i en uge – og jeg er allerede kæmpe fan!

Cornelia falder nærmest i søvn ligeså snart hun bliver lagt i den – og ellers kræver det ikke mere end fem minutters gyngen, før hun har overgivet sig. Der er bare noget med måden vuggen omslutter de små på, som virker beroligende. Er hun ved at vågne i løbet af en lur, fungerer fjedersystemet så genialt, at hun som regel får vugget sig selv i søvn igen. Nonomo skriver på deres hjemmeside, at børn kan sove i vuggen dag og nat indtil de er 2,5 år (dog max op til 15 kg.). Og når de ikke sover i vuggen mere, kan den bruges som gynge (hvem sagde 2-i-1?). Man kan bruge vuggen med enten en krog i loftet, et stativ eller med et karmbeslag. Vuggen, som jo praktisk talt ikke er meget andet end et stykke stof og en pind, er nem at pakke sammen i det tilhørende stofnet, når man er på farten. Med karmbeslaget kan vuggen praktisk talt placeres alle steder – det eneste det kræver er en døråbningen med en dørkarm (som er max 25 cm bred).

Nu kunne jeg i hvert fald ikke forestille mig at leve uden hverken vidundervuggen eller nussekluden fra Jellycat 😀🙌🏼

Hvad mener I, at man bestemt ikke kan leve uden til sin baby?

// Camilla

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.