Om navnemærker og sutter med navn

 

Vil du også gerne undgå at stå på hovedet i kassen med glemte sager i vuggestuen/dagplejen/børnehaven? Du har sikkert hørt det før – og med god grund – der skal navn på alt!

Cornelia har nu haft sammenlagt seks dage i vuggestue. Da jeg afleverede hende i morges havde hun to sutsko på – da jeg et par timer senere skulle have hende med hjem igen, havde hun ingen på. Én sutsko fandt jeg på stuens gulv, den anden ledte jeg forgæves efter. Mens jeg gik og ledte efter den forsvundne sutsko, spurgte ikke bare én, men to pædagoger: “Er der navn i?”. Så blev jeg da lige mindet om, hvilken rookie-mommy-mistake det er, at sende sit barn i daginstitution uden navn i samtlige beklædningsgenstande 🙈

Jeg har nu faktisk hygget mig med at klistre navnemærker i stort set alt hendes tøj, men selvfølgelig ikke lige præcis det her par sutsko. Så nu må jeg op og stå på hovedet i vuggestuens “glemte sager”-kasse de næste par dage 🙄😅 Jeg har så i det mindste i samme omgang fået øjnene op for, at det ikke bare er hendes tøj, der skal navn i, men  A L T  der kommer igennem vuggestuens børnesikrede døre.

Navnemærker

I mange, mange år har det været muligt at få både strygemærker med navn og mærker som skal sys i tøjet, men de sidste par år har klistermærkeversionen virkelig vundet indpas. Det er naturligvis ikke klistermærker i samme forstand, som dem du fyldte i dine samlehæfter som lille. Almindelige klistermærker er lavet på papir, hvor navnemærkerne har en mere blød og “plastisk” følelse.

Med navnemærkerne slipper du for langsomt og møjsommeligt at sidde og skrive navn i alt dit barns tøj (med en tus som måske ikke holder i vaskemaskinen alligevel?). Navnemærkerne skal bare klistres i tøjet – allerhelst på vaskeanvisningen eller i mærket i nakken – og så er du faktisk klar til at sende din guldklump afsted i vuggestue, dagpleje eller børnehave. Og endnu bedre er faktisk, at du også kan bruge mærkerne på sko, sutter, legetøj, madkasser og meget andet. Når mærkerne har fået lov at hærde (1 døgn), kan de både tåle vaskemaskine og opvaskemaskine. Det er altså virkelig praktisk, nemt og effektivt!

I dag er der så mange forskellige hjemmesider, hvor man kan designe sine helt egne navnemærker og bestille dem i lige det oplag, man ønsker. På byhappyme har de gjort det helt simpelt og nemt for dig selv at designe dine navnemærker. Du har også mulighed for at vælge et ikon til navnemærkerne, så dit barn selv kan genkende sine ting. Og her kommer det allerfedeste; når du nu på få minutter har klikket lille Elvilda-Magnolias one-of-a-kind navnemærker i indkøbskurven, så har byhappyme faktisk flere produkter, som du kan sætte dit præg på med navn og ikoner.

Elodie Details suttekæde med navnesut

Navnesutter og andet lir

Hvis du ikke er fan af at klistre navnemærker på dit barns sutter, så har byhappyme også et ret så stort udvalg af forskellige sutter, som du kan personliggøre til din lille øjesten. Selv med en baby, der er ret selektiv hvad angår sutter, så er der god chance for at finde en som lige netop Ozcar-Villum vil tage. Silikone eller latex? Anatomisk, symmetrisk eller rund? Philips Avent, Mininor eller Baby-Nova? Der er noget for enhver smag, som man siger. Du kan nemt søge efter sutter ud fra størrelse, model eller mærke. Når du har fundet den rigtige sut er det igen virkelig simpelt at designe sutten, som du gerne vil have den.

På to minutter havde jeg fundet præcis den sut, Cornelia plejer at bruge og fik lynhurtigt valgt den skrifttype der passede bedst til hendes navn. To dage efter lå der en håndfuld fine sutter i min postkasse – hurtigt og nemt! Set i bakspejlet kunne jeg måske godt have undet mig selv at lege lidt mere med forskellige skrifttyper, farver, ikoner og layouts. Så det gjorde jeg så i stedet, da jeg skulle skrive indlægget her. Og jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, hvor jeg skal gå hen, når det næste hold sutter trænger til en udskiftning 👉🏼 byhappyme

Udover sutter med navn, kan du også få både praktiske og hygiejniske suttebokse, suttekæder samt hagesmækker med navn på. Du kan endda få bestik med indgraveret navn, som udover at være ret cute også er en rigtig fin gaveidé.

“I Got It From My Mama”

Personliggjorte sutter og andet babygear behøver selvfølgelig ikke begrænse sig til at blive en praktisk foranstaltning i forbindelse med start i daginstitution. Det kan være du måske bare synes det er hyggeligt med en “I 🖤 MUM”-sut i lige præcis jeres favoritmærke og -model. Måske vækker det stor begejstring hos babydaddy at sønnike har fået en fodboldsuttesnor eller måske skal du overraske de endnu intetanende kommende bedsteforældre med en “mormors guldklump”-sut? Du kan sagtens udvide dine designs til at være mere end bare ting med navn på. Kun fantasien sætter grænser 😉

byhappyme tilbyder gratis fragt ved køb for 250 kr. og levering på 1-3 hverdage. På webshoppen kan du desuden finde mange andre fine produkter fra blandt andet smallstuff og Elodie Details. Du finder også en hel kategori med gaveidéer som super søde pakkeløsninger. Hvis du gerne lige vil teste produkterne af inden du eksempelvis bestiller 300 navnemærker hjem, så kan du jo altid gå sammen med din mødregruppe, en veninde eller en helt trejde, så I slipper for at betale fragt.

Herhjemme bringer de fine sager fra byhappyme i hvert fald begejstring 😍

Hav en skøn weekend!
Kærligst, Camilla

Elodie Details Elodie Details luftballon hagesmæk med lomme Elodie Details suttesnor moon luftballon byhappyme

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.