Landmad: En dælans lækker burger

Når man har et fleksibelt job, og kæresten har ferie, hvorfor så ikke tage et par timer ud af den travle arbejdsdag til en hyggelig frokostdate…?

J tog i eftermiddags afsted på den årlige herretur og er først hjemme igen på søndag, så jeg inviterede på frokost for at få ham sendt afsted med manér. Vi mødtes på Landmad, som er en ny lille perle i den endeløse række af spisesteder i Aalborg.

På Landmad får du venlig betjening og et menukort, som for én gangs skyld ikke er det traditionelle Aalborg-café-menukort. Landmad specialiserer sig i både lokalproducerede råvarer og lækkerier fra hele landet, hvilket også afspejles i deres menukort. Du kan nyde din frokost i lyse og behagelige omgivelser, og når du er færdig med at spise, kan du gå rundt og kigge på de mange specialiteter, som fylder den lille gårdbutik. Er du heldig at komme forbi Landmad i Vesterå på en solskinsdag, kan du endda sidde i deres hyggelige gårdhave.

Haps, haps, haps!

Vi bestilte begge “Fruens Burger”, som er en utraditionel, men utrolig lækker kyllingeburger. Kyllingen er langtidsstegt, og toppes op med rigeligt med ost, syltede rødløg og agurkesalat. Dertil kommer en lille, fantastisk rødkålssalat med æbler, feta, græskarkerner og sesamfrø. Jeg opdagede også til min store begejstring, at Landmad serverer (og forhandler) verdens bedste sodavand: Lime- og myntebrus fra Ebeltoft Gårdbryggeri. En sodavand jeg stiftede bekendtskab med i Ebeltoft i sommer, og som jeg faldt pladask for.

Bor du i Aalborg eller omegn, så gør dig selv den tjeneste at tage din bedre halvdel, din mor eller din veninde under armen og spis en dejlig frokost på Landmad. Du kan også bare kigge ind for at se, om der skulle være lidt lækkert du vil købe med hjem til weekenden, til dine middagsgæster eller som værtindegave. Landmad er desuden et koncept, som du kan finde rundt omkring i landet. Så bor du ikke i Aalborg, kan du kigge forbi deres hjemmeside, for at se, hvor din lokale Landmad er at finde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.