Hvorfor Streetfood er fedt med en baby

Foto: OpdagDanmark

Tilbage i maj åbnede Aalborg Streetfood, og selvom der nok gik halvanden måneds tid før Johan og jeg fik begivet os derud, så har vi sandelig fået taget revanche for den første halvanden måned.

Vi var begge fuldstændig solgt over konceptet, da vi første gang besøgte Papirøens Streetfood-marked. Og selvom Aalborg Streetfood halter noget bagud på størrelsen og udvalg, så er vi alligevel ret begejstrede for, at det fantastiske koncept har fundet vej til Aalborg.

Da Johan tilbage i junimåned havde to ugers ekstra forældreorlov, var vi forbi havnen mere eller mindre hver dag. Ud over at vi aldrig behøver at være enige om menuen (hvilket godt kan være et problem hjemme hos os), så er det et genialt sted at spise med en baby!

Der er ingen sure miner fra nogen tjener, når vi triller barnevognen ind ved siden af bordet – og vi er helt selv herre over, hvornår maden bliver serveret. På den måde risikerer man aldrig at sidde og spise kold mad, hvis man har en baby med dårlig timing, som vågner når det er mindst belejligt (og gør de ikke næsten altid det??). Derudover er der et rigtig fint puslerum – hvor barnevognen også uden besvær kan trilles ind. Her kan man også sidde mageligt i fred og ro og amme. Man kan sågar varme en flaske eller en gang grød, når det bliver aktuelt.

Til slut er jeg bare fan af stemningen, hvor rent og pænt der er og de dejlige omgivelser langs fjorden og den nye fjordpark, hvor man kan trille en tur med barnevognen bagefter. Nogen kritiserer prisniveauet, men har du ikke været afsted endnu, har jeg ikke andet at sige end: prøv det! 😄

// Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.