Hvordan blev bloggen egentlig til?

Jo… nu skal du høre! Har du hørt om bierne og blomsterne? 🐝💞🌺

I slutningen af juli 2016 traf Johan og jeg den endelige beslutning; den nervepirrende, men samtidig helt igennem opløftende beslutning om at blive forældre. Udover den urokkelige lykkefølelse affødte den beslutning også i omegnen af syvhundredetusinde tanker om, hvordan én beslutning ændrede vores verden. For at få afløb for bare nogle af alle de tanker – uden at drive Johan til vanvid – besluttede jeg at starte starte MOMMYMATERIAL.DK

Bloggen var i starten tænkt som mit (anonyme) frirum for alle de spekulationer, håb og drømme der følger i kølvandet på beslutningen om at droppe p-pillerne. Dernæst var tanken, at jeg ville blogge om min graviditet og klargøring til babys ankomst. Og sidst men ikke mindst ville jeg på bloggen skildre mit liv som førstegangsmor.

Imidlertid gik det sådan, at vi hørte til de heldige, der ikke skulle gå og vente på en positiv graviditetstest (i hvert fald ikke mere end én gang). 2. september 2016 vendte to streger op og ned på tilværelsen, som vi kendte den. Det første anonyme kapitel blev et ganske kort et, for i december offentliggjorde Johan og jeg graviditeten 100%. Alle mine intentioner om at bruge bloggen som en hjælp til research af babyudstyr, gode råd og anden nyttige viden, forblev desværre mest af alt intentioner. Pludselig syntes jeg at hele babyjunglen virkede så uoverskuelig, at jeg på ingen måde så mig selv i stand til at skabe overblik, som jeg kunne præsentere for andre. Ligeså langsomt blev det mere og mere sparsomt med indlæg, og til sidst stod bloggen helt stille. Faktisk stod den stille i præcis et halvt år, før jeg endelig tog mig sammen og fik pustet liv i den igen. I løbet af det halve år, var Johan og jeg i mellemtiden blevet forældre til en smuk, lille pige. Cornelia kom til verden den 7. maj 2017 med sine 4040 g og 52 cm. Så nu er jeg nogens mor – og jeg gør hver dag mit bedste for at leve op til titlen mommy material.

Du kan også læse mere om mig og mine tanker bag bloggen.

Tak fordi du følger med! 😊

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HVORDAN BLEV BLOGGEN TIL?

Jo… nu skal du høre! Har du hørt om bierne og blomsterne?

I slutningen af juli 2016 traf Johan og jeg den endelige beslutning; den nervepirrende, men samtidig helt igennem opløftende beslutning om at blive forældre. Udover den urokkelige lykkefølelse affødte den beslutning også i omegnen af syvhundredetusinde tanker om, hvordan én beslutning ændrede vores verden. For at få afløb for bare nogle af alle de tanker – uden at drive Johan til vanvid – besluttede jeg at starte starte MOMMYMATERIAL.DK

Bloggen var i starten tænkt som mit (anonyme) frirum for alle de spekulationer, håb og drømme der følger i kølvandet på beslutningen om at droppe p-pillerne. Dernæst var tanken, at jeg ville blogge om min graviditet og klargøring til babys ankomst. Og sidst men ikke mindst ville jeg på bloggen skildre mit liv som førstegangsmor.

Imidlertid gik det sådan, at vi hørte til de heldige, der ikke skulle gå og vente på en positiv graviditetstest (i hvert fald ikke mere end én gang). 2. september 2016 vendte to streger op og ned på tilværelsen, som vi kendte den. Det første anonyme kapitel blev et ganske kort et, for i december offentliggjorde Johan og jeg graviditeten 100%. Alle mine intentioner om at bruge bloggen som en hjælp til research af babyudstyr, gode råd og anden nyttige viden, forblev desværre mest af alt intentioner. Pludselig syntes jeg at hele babyjunglen virkede så uoverskuelig, at jeg på ingen måde så mig selv i stand til at skabe overblik, som jeg kunne præsentere for andre. Ligeså langsomt blev det mere og mere sparsomt med indlæg, og til sidst stod bloggen helt stille. Faktisk stod den stille i præcis et halvt år, før jeg endelig tog mig sammen og fik pustet liv i den igen. I løbet af det halve år, var Johan og jeg i mellemtiden blevet forældre til en smuk, lille pige. Cornelia kom til verden den 7. maj 2017 med sine 4040 g og 52 cm. Så nu er jeg nogens mor – og jeg gør hver dag mit bedste for at leve op til titlen mommy material.

Jeg håber du har lyst til at følge med 😊

Kærlig hilsen
Camilla

GemGem