HVEM STÅR BAG?

Mit navn er Camilla. Jeg er 26 år og bor i Aalborg med ham jeg med lige dele ironi og alvor som oftest præsenterer som “min bedre halvdel”. Siden den 7. maj 2017 har jeg været mor til Cornelia, som med jævne mellemrum både sætter min tålmodighed på prøve og får mit hjerte til vokse op til ti størrelser.

Jeg er født og opvokset i Aalborg – og elsker hvad byen har at tilbyde. Jeg har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier fra Aalborg Universitet og arbejder som kommunikationsansvarlig og projektleder i en mindre softwarevirksomhed. Nogle dage er jeg sådan en energisk iværksættertype, der er klar til at indtage hele verden med mine gode idéer, gåpåmod og optimisme. Andre dage er jeg sådan en type, der bare gerne vil ligge på sofaen i nattøj en hel dag.

Jeg er perfektionist med stort ‘P’, og det er både min helt store force, og samtidig kan det også virkelig spænde ben for mig. Derfor er jeg ikke den type mor, der med fryd og glæde iagttager (og da slet ikke foreviger) min datter smøre sig ind i kartoffelmos eller kødsovs. Jeg er den type mor der modvilligt giver hende skålen (for det siger alle de rummelige sundhedsplejersker, pædagoger og andre fagfolk jo, at man skal), og sidder på nåle med en klud i hånden for at tørre hende af inden alt i en radius af tre meter omkring hende er dekoreret med dagens aftensmad.

Jeg elsker at skrive. Jeg elsker at lege med ord. Elsker at forme sproget – vride det ud af form og give det en ny facon. Jeg elsker alt skabe en god fortælling, at lave maleriske beskrivelser, skæve metaforer og finurlige formuleringer. Jeg elsker blogmediet fordi det giver mig mulighed for at dele stort som småt med alle jer derude. Jeg elsker at servere mine små hverdagsanekdoter i form af velredigerede billeder og velskrevne tekster. Og mest af alt elsker jeg, når I tager godt imod mine indlæg.

Jeg elsker instagram for æstetikken og de velpolerede glansbilleder, men samtidig ønsker jeg også at vi alle (mig selv inklusiv) bliver bedre til at skildre virkeligheden råt for uforsødet. Jeg stiler efter at dele både de gode og de dårlige øjeblikke. Tilværelsen er ikke et glansbillede, og derfor fokuserer jeg på de ting der gør ondt, er frustrerende eller svære at sige højt. Til gengæld tror jeg også på at flotte filtre og fokus på de gode ting i livet, fungerer som krymmel på tilværelsen. Det hele er en balance – og det er netop, hvad jeg forsøger at leve efter til hverdag og afspejle her på bloggen.

 

Jeg håber du har lyst til at følge med 😊

Kærlig hilsen
Camilla

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem