Kurs mod sol og varme i Italien

I skrivende stund sidder J og jeg i lufthavnen og venter på min søster, svoger og niece. Om under en time er vi på vej mod en solrig, forlænget weekend ved Comosøens bred. Og nej, hvor jeg glæder mig!

Da jeg kun blev færdig på uni sidste år, har jeg endnu ikke optjent ferie, så jeg har brugt min sommer på at slave den i kontorets aircon-miljø. Den her lille get away med min bedre halvdel og skønne familie er virkelig, lige hvad jeg har brug for.

J og jeg er blevet enige om at min søster og svoger bliver de første i familien der får den store nyhed. Jeg glæder mig til at fortælle dem det, men jeg er godt nok også nervøs for, hvordan de tager det. Der er ingen i vores omgangskreds, som ved at vi havde planer om børn, så jeg tror de alle bliver lidt chokerede. De bliver selvfølgelig glade, men nok mest overraskede i første omgang.

Min søster et faktisk selv gravid, og har termin to måneder før mig, så det bliver en lettelse at kunne fortælle hende det. Så er der en at snakke med, som selv har været igennem det samme, som jeg går igennem. Mon ikke hun også kan give lidt tips til, hvordan sådan en nyhed overleveres til vores far…. 😉

Nå… Nu har J og jeg fået selskab, så jeg smutter for nu.

Hav en dejlig weekend -og følg med på Instagram for lækre feriebilleder 😎

Hvordan (og hvornår) gav i beskeden videre til jeres venner og familie? 🙂 

//en kommende mor

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.