Shit, jeg har dummet mig!

Livet som anonym gravid blogger er ikke altid lige let… I går postede jeg på @mommymaterial.dk‘s Instagram et billede af en fin Leandervugge med teksten “Drømmer lidt om sådan en vugge her 💭🍼💕”. Men jeg jokkede godt og grundigt i spinaten ved ikke at dobbelttjekke (som jeg ellers altid gør), hvilken instagramprofil, jeg var logget ind på……. Så jeg fik slået opslaget op min min egen personlige profil, som selvfølgelig bliver fulgt af venner, familie og kollegaer – K Æ M P E  B O M M E R T!

Opslaget nåede at være på min profil i lidt over en halv time, før en veninde skrev til mig. I panik skyndte jeg mig at slette billedet uden at notere mig, hvem der havde liket og kommenteret. Der gik ikke lang tid, før jeg fik en sms fra en af mine gode venner fra folkeskolen: “Er du gravid???!!!!”. Jeg måtte stikke ham en hvid løgn (er det lidt på grænsen at kalde den det?), om at jeg hjælper med at markedsføre en ny blog, og ikke havde fået skiftet over på den rigtige profil (hvilket jo egentlig ikke er løgn). Jeg afsluttede beskeden med at understrege, at jeg bestemt ikke er gravid (løgn med løgn på).

Af frygt for hvem der ellers havde set opslaget, og som kunne finde på at gå og spørge andre i min omgangskreds om min eventuelle graviditet, måtte jeg ty til endnu et opslag:

notpregnant

Jeg har det egentlig ikke synderligt godt med at lyve over for hele min omgangskreds, men nogle gange helliger målet altså midlet. Selvfølgelig skal hele min omgangskreds have at vide, at J og jeg venter et lille ønskebarn til maj, men der er jo en grund til at man ikke deler nyhederne med hele verden, så snart man får to streger på graviditetstesten. H v i s  nu noget skulle gå galt, så er det meget rart, at det kun er den allernærmeste familie der kender ens “hemmelighed”. Det er hårdt nok, at miste et barn, man inderligt at ønsket sig, uden at skulle “stå til ansvar” for resten af verden……

Nu håber jeg, at min lille løgn bliver købt, og at min ufrivillige pregnancy announcement går i glemmebogen i løbet af de næste par uger. Og så må jeg jo undskylde for at lyve over for dem alle, når sandheden endelig skal frem 😁🙈

Har du eller din bedre halvdel ved et uheld fået røbet din graviditet?
Hvor længe ventede I med at sprede nyheden til familie, nære venner og netværk?

//en kommende mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.