Alt andet end en lortemorgen!

I går brokkede jeg mig gevaldigt over en rigtig lortenat og lortemorgen, så da jeg i morges vågnede efter en god, lang og uforstyrret nats søvn, tænkte jeg, at det bestemt heller ikke skulle gå i glemmebogen. Som nybagte forældre (gælder den betegnelse stadig?), hvor hverdagen konsekvent består af søvnunderskud, bekymringer og bleskift, så skal man også huske at fejre de gode dage. Og i nat sov Cornelia ni en halv time (!!) efterfulgt af en halvanden times lur. 7:15 stod vi op i dag – og ved I hvad? Nu (kl. 8:46) sover barnet dælme igen 😀

Efter en omgang puslen og pludren og en god tår mælk, blev den lille sovetryne lagt i sin nye slyngevugge (jeg siger det lige igen; best buy ever!), og nu sover hun sødt – højst sandsynligt de næste par timer (eller tre?). Så jeg har god tid til at skrible lidt på bloggen, tage mig et langt bad og rent faktisk få styr på både hår og makeup. Det gør så også lige morgenen endnu bedre, at vi, som jeg fortalte i går, er på miniferie hos mine svigerforældre, så mens jeg sidder her og skribler løs, er min svigermor i gang med at gøre det helt store morgenbord klar. Lige ved siden af mig bobler vandet til de blødkogte æg lystigt og duften af friskbrygget kaffe spreder sig i køkkenet – og uden for skinner solen ovenikøbet fra en skyfri himmel. Midt i ren og skær lykke sidder jeg så og tænker, at med sådan en start på dagen, kan resten af dagen da kun blive god! 🌞 Det er utroligt, hvordan to nætter i træk kan være SÅ diametralt modsatte; fra lortemorgen til lykkemorgen…

Når hele familien er stået op og er blevet klar, går turen til Løgstør, hvor hunde og baby skal luftes langs Frederik den VII’s kanal. Og mon ikke også forældre og bedsteforældre skal forkæles med en god frokost..? 😋 I dag bliver en god dag!

Jeg håber I får en mindst ligeså dejlig dag som min 😘

// en veludhvilet mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.