MOMMY MATERIAL

I slutningen af juli ’16 traf min “bedre” halvdel og jeg den endelige beslutning; den nervepirrende, men samtidig helt igennem opløftende beslutning om at få et barn.

Ud over en urokkelig lykkefølelse har denne beslutning også medført syvhundredetusinde tanker om, hvordan én beslutning ændrer verden, som jeg kender den.

HVORFOR MOMMY MATERIAL?
Jeg er ikke klar til at dele mine tanker med familie eller veninder, men samtidig føler jeg et stort behov for at få luft for de mange tanker, der presser sig på. Derfor har jeg oprettet mommymaterial, som bliver rammen for skriblerier om at blive mor. Bloggen bliver mit frirum, hvor jeg får luft for spekulationer, drømme, bekymringer, håbefulde fremtidsplaner, holdninger og idealer.

Bloggen vil naturligt følge mig på min vej mod at blive mor. Jeg vil skrive om det at ønske at blive mor, at forsøge at blive gravid og den utålmodige venten på, at én streg bliver til to. Du kommer (forhåbentligt) til at kunne læse om min graviditet, forventningens glæde, bekymringer, forventninger og forberedelser. Sidst men ikke mindst håber jeg at kunne skrive om det allervigtigste kapitel: mit liv som mor – i medgang og i modgang; med alt hvad det indebærer.

HVEM KAN LÆSE MED?
Alle er selvfølgelig velkomne til at læse med -og give sit besyv med!
Jeg håber, at du som overvejer eller måske endda forsøger at blive mor, vil finde det givende at kunne læse med og blive husket på, at der er andre, der går igennem noget af det samme som dig. Jeg håber også at du der er gravid, vil synes det er spændende at læse tanker, drømme og overvejelser fra en anden kommende mor. Ikke mindst håber jeg, at du der allerede er mor, har lyst til at læse med – om ikke for den nostalgiske værdi, men så i hvert fald for underholdningsværdien i at læse en kommende mors rosenrøde forestillinger og (måske) naive idealer.

HVEM ER JEG?
Da bloggen her som sagt i første omgang er mit frirum, holder jeg mig anonym. Men jeg har skam planer om at opgive min anonymitet, den dag jeg (fingers crossed) er gravid, og familie og venner ved besked. Jeg har dog skrevet lidt personlige facts, som du kan læse her.  

KOMMENTARER ER MEGET VELKOMNE
Om du er enig eller uenig med mine holdninger, om du har gode råd eller egne erfaringer du gerne vil dele eller spørgsmål til mig, så hold dig ikke tilbage 🙂

KONTAKT
Har du spørgsmål eller forslag til indlæg? Har du ris eller ros? Har du noget på hjerte eller vil du bare hilse på? Så
 kontakt mig endelig – jeg vil elske at høre fra dig!

Indlæg, billeder og andet grafik er mit, med mindre andet er angivet.
Disse er beskyttet af ophavsret, og deler du noget fra bloggen skal jeg krediteres.

HEADER-BILLEDE
Illustrationen er lavet af Julie Torpegaard

//12.08.16